AcasăStiri generaleSălaj: Peste 7 milioane de lei pentru întreţinerea drumurilor judeţene în sezonul...

Sălaj: Peste 7 milioane de lei pentru întreţinerea drumurilor judeţene în sezonul rece

Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj a alocat, în acest an, peste şapte milioane de lei pentru întreţinerea drumurilor judeţene în sezonul rece 2022-2023 şi a încheiat acorduri de asociere cu 31 de primării, cărora le revine responsabilitatea efectuării lucrărilor de deszăpezire în intervalul 15 noiembrie 2022 – 15 martie 2023.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei, pe trei artere judeţene lucrările de întreţinere pe timpul iernii vor fi executate de societatea Pază Obiective şi Intervenţie SRL, din subordinea CJ Sălaj, în timp ce în cazul sectoarelor de drum judeţean aflate în reabilitare şi modernizare, activitatea de deszăpezire intră în sarcina executantului, pe toată perioada derulării contractului de lucrări.

‘Le mulţumesc primarilor şi tuturor celor implicaţi în activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene în sezonul rece. Sunt încrezător că efortul nostru comun va da roade şi vom reuşi să asigurăm, şi în această iarnă, condiţii cât mai bune de circulaţie pe reţeaua rutieră a Sălajului. Ne dorim să intervenim rapid şi eficient ori de câte ori este nevoie şi îi asigurăm pe sălăjeni că ne vom da toată silinţa pentru a face faţă provocărilor vremii. Pentru eventualele inadvertenţe, rugăm cetăţenii să nu creadă că suntem neglijenţi ori insuficienţi de organizaţi şi nici să-şi piardă imediat încrederea, întrucât vom lua pentru fiecare situaţie specială măsuri speciale’, a precizat, în comunicatul menţionat, Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

Pentru semnalarea eventualelor probleme generate de îngheţ şi ninsoare, CJ Sălaj a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0741118384, disponibil 24 din 24 de ore.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks