AcasăStiri generaleBrăila: Arestat 30 de zile după ce a sustras un telefon mobil...

Brăila: Arestat 30 de zile după ce a sustras un telefon mobil şi alimente în valoare de 1.200 lei

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după e a sustras un telefon mobil şi alimente în valoare de 1.225 lei lei, informează IPJ Brăila.

‘În fapt, la data de 30 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces într-un imobil situat în municipiul Brăila, de unde ar fi sustras un telefon mobil, creând un prejudiciu în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie a.c., tânărul, prin acelaşi mod de operare, ar fi pătruns într-un într-un depozit de fructe-legume de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras alimente în valoare de 1.225 de lei’, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

La data de 25 noiembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe tânărul bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 26 noiembrie, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks