AcasăStiri generaleConstanţa: Ceasuri nedeclarate în valoare de 270.000 lei, depistate într-un container sosit...

Constanţa: Ceasuri nedeclarate în valoare de 270.000 lei, depistate într-un container sosit în port din China

Peste 1.300 de ceasuri smart în valoare de 270.000 de lei, nedeclarate, au fost depistate de autorităţi într-un container sosit din China în Portul Constanţa, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, a informat, marţi, Garda de Coastă.

Ceasurile erau în plus faţă de alte bunuri, declarate.

‘În data de 28.11.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală. În fapt, în data de 25.11.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China. Astfel, echipa comună a descoperit, în plus faţă de bunurile declarate, 1.350 ceasuri smart’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Conform sursei citate, produsele, în valoare de aproximativ 270.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks