AcasăPoliticaPreședintele CJ Vâlcea: Începem jocul!

Președintele CJ Vâlcea: Începem jocul!

Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu scrie pe Facebook că a participat cu mare bucurie la prima acțiune organizată de CS Vâlcea 1924, care a cuprins o prezentare a activităților sportive din cadrul clubului.
”Începem jocul!
C.S. Vâlcea 1924
Luni, 12 decembrie, am participat cu mare bucurie la prima acțiune organizată de CS Vâlcea 1924, care a cuprins o prezentare a activităților sportive din cadrul clubului.
Am asistat, alături de copiii care învață la Școala Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, la o demonstrație de baschet a Lupilor Negri, echipă aflată pe locul secund în Liga 1 de baschet masculin.
Ne-am dorit să venim în fața tinerilor și să îi informăm cu privire la disciplinele sportive pe care le pot găsi la CS Vâlcea 1924.
Le mulțumesc și îi felicit pe reprezentanții clubului pentru inițiativa de a organiza o astfel de acțiune.
Pentru anul viitor, pregătim și alte secții (volei, box, șah), care, alături de baschet și atletism, să completeze oferta clubului, pentru tinerii care doresc să practice un sport de performanță.
Sperăm ca tinerii vâlceni să răspundă apelului nostru și să se înscrie în număr cât mai mare, acesta fiind și motivul principal pentru care am înființat acest club sportiv la nivelul județului”, spune președintele CJ Vâlcea.

Articolul Președintele CJ Vâlcea: Începem jocul! apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks