AcasăPoliticaRobert Turcescu: Iohannis nu mai reprezintă poporul român, a ajuns un individ...

Robert Turcescu: Iohannis nu mai reprezintă poporul român, a ajuns un individ irelevant, a devenit un „balast” şi pentru PNL, practic, mai nimeni în această țară, cu excepția unor zombie de tip Pahonțu, nu-l mai consideră președintele României

Jurnalistul Robert Turcescu scrie, pe Facebook, că Iohannis a ajuns un „nimeni” pentru România, că nu mai reprezintă poporul român şi a devenit irelevant în tot ceea ce spune şi ceea ce face, dar lucrul extrem de grav pentru ţară este că mai are 2 ani de mandat.

„Iohannis devenit irelevant pentru poporul român. Practic, mai nimeni în această țară, cu excepția unor zombie de tip Pahonțu, nu-l mai consideră președintele României. Sigur, e la Cotroceni, merge la Consiliul European, primește și face vizite ca șef de stat, dar nu mai e președintele românilor. E o umbră, un nimeni. Și e grav. Pentru că, teoretic, mai are 2 ANI de mandat! Fiind irelevant, mai tot ceea ce spune trece neauzit. Ceea ce face, trece neobservat. Devine subiect de discuție DOAR pe ceea ce NU face. Azi nu boicotează Austria, spre exemplu…

Liberalii pregătesc, în tăcere deocamdată, divorțul public de Iohannis, pentru că omul a devenit un balast groaznic pentru partid. PNL mai are alegeri de trecut, Iohannis nu mai are.

Se pregătește noul lider al PNL și candidat la președinție. Pariul meu este că numele lui e Emil Boc”, scrie Turcescu.

Articolul Robert Turcescu: Iohannis nu mai reprezintă poporul român, a ajuns un individ irelevant, a devenit un „balast” şi pentru PNL, practic, mai nimeni în această țară, cu excepția unor zombie de tip Pahonțu, nu-l mai consideră președintele României apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks