AcasăPoliticaDeputatul PSD Daniel Ghiţă: Nu mergeți pe fenta cu imigranții; în 2020,...

Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Nu mergeți pe fenta cu imigranții; în 2020, în pandemie, imigranții au refuzat să meargă la sparanghel în Germania, erau imigranți care încasau bani lunar,1000€, apartament, alocație 300€, etc., au luat cetățeni români, când noi eram închiși în case, că munca murdară e doar pentru români!

Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiţă scrie, pe Facebook, că invocarea, de către Austria, a problemei imigranţilor care ar ajunge din România în Occident, nu este decât o „fumigenă” şi spune că ţări precum Germania sau Austria încurajează chiar ele venirea imigranţilor din ţări afro-asiatice, oferindu-le avantaje materiale şi băneşti.
„Nu mergeți pe fenta cu imigranții; în 2020, în pandemie, imigranții au refuzat să meargă la sparanghel în Germania, erau imigranți care încasau bani lunar,1000€, apartament, alocație 300€, etc., au luat cetățeni români, când noi eram închiși în case, că munca murdară e doar pentru români!”, spune Ghiţă.
„În anul 2015 Germania avea nevoie de sclavi, pentru munca josnică, pe care nemții nu doresc să o facă. Natalitatea a scăzut, și au nevoie anual de 260.000 de imigranți, forță de muncă! Seniorii trăiesc in Germania până la 85 de ani! Cine sa le plătească pensiile ?
Nu înțeleg , de ce EU plătește unei țări in afara EU, Turcia, cu 3 miliarde de Euro, pentru a păzi granițele. Țara, care nu este în Eu!
Germania și EU se comporta cu Turcia ca o țară Schengen. Le dau bani : 6 miliarde de Euro!
Au primit 3 miliarde Euro in anul 2015!
https://www.digi24.ro/…/turcia-ar-putea-primi-35…
Pe noi, ne-au pus sa plătim banii pentru tot, miliarde de Euro, desi suntem țară EU!
Ati uitat, toți cum se lauda Angela Merkel cu imigranții : 1,5 milioane, toți in Germania!
https://www.dw.com/…/criza-refugia%C8%9Bilor…/a-54687243
Atunci, nu era o problema pentru Austria, Olanda și Germania 1,5 milioane de imigranți ? Nu, doar la 70.000, care trec prin Serbia, Ungaria și Croatia, e vina României? Cât mai mințiți și manipulați?
https://adevarul.ro/…/criza-refugiatilor-ce-a-reusit…
Nu mergeți pe fenta cu imigranții! In 2020 pe pandemie, imigranți au refuzat să meargă la sparanghel! Aveau imigranți, care încasau bani lunar, ca 1000€, apartament, alocație 300€, etc.
Au luat cetățeni români, cand noi eram închiși in casa, că munca murdară e doar pentru români!
Trebuie sa fim solidari cu vecinii nostri din Bulgaria! Sunt creștini ortodocși, exact ca noi. Avem credință, asta este problema EU. Nu suntem atei si catolici! Europarlamentarul Eva Kaili era din Grecia, tot creștin ortodoxă. Dosarele acte de corupție a nemților, olandezilor , austriecilor, etc sunt ținute la secret! Oare de ce le ascundeți?
Turcia, țară care nu este in EU primește 3 miliarde de Euro in anul 2015! In schimb România tara EU, obligată să plătească miliarde din buzunar! Nu primește nimic de la EU!
Ati înțeles ? Ce valoare avem noi pentru Germania – Olanda – Austria? Nihil Sine Deo!”, spune Daniel Ghiţă.

Articolul Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Nu mergeți pe fenta cu imigranții; în 2020, în pandemie, imigranții au refuzat să meargă la sparanghel în Germania, erau imigranți care încasau bani lunar,1000€, apartament, alocație 300€, etc., au luat cetățeni români, când noi eram închiși în case, că munca murdară e doar pentru români! apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks