AcasăStiri generaleConstanţa: Aproape 6.000 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite în urma a...

Constanţa: Aproape 6.000 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite în urma a două percheziţii domiciliare la Medgidia

Aproape 6.000 de pachete cu ţigări au fost descoperite de poliţişti în urma a două percheziţii domiciliare efectuate joi în municipiul Medgidia, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de contrabandă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat o acţiune în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

‘Astăzi, poliţiştii de la transporturi au pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Medgidia, la locuinţa unei femei, de 62 de ani, respectiv a unui bărbat, de 61 de ani. În urma descinderilor, la una dintre locaţii au fost descoperite 115.440 de ţigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, susceptibile de a proveni din activităţi de contrabandă’, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

La descinderi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks