AcasăPoliticaDeputatul PSD Daniel Ghiţă: Felicit DIICOT pentru arestarea proxeneților străini care vin...

Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Felicit DIICOT pentru arestarea proxeneților străini care vin în România și cred că aici este sat fără câini!

Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiţă salută acţiunea DIICOT de a-i aresta pe proxeneţii străini care vin în România, cu trimitere la cazul fraţilor Tate.
„Felicit DIICOT pentru arestarea proxeneților străini care vin în România și cred că aici este sat fără câini! In SUA pedepsele proxeneților ( pentru faptele identice comise in România ) încep de la 15 ani ! Aici au tupeu maxim pentru că le permitem. Sper ca următoarele dosare ale DIICOT să fie cele ale pedofililor străini, care vizitează România pentru a viola si mutila copiii României. Să nu uitam olandezul care a venit în Romania să violeze o fetiță, după care a si omorât-o! Toţi proxeneții si pedofilii străini trebuie expulzați din România! Nihil Sine Deo!”, scrie Ghiţă, pe Facebook.

Articolul Deputatul PSD Daniel Ghiţă: Felicit DIICOT pentru arestarea proxeneților străini care vin în România și cred că aici este sat fără câini! apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks