AcasăStiri generaleBraşov: Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu...

Braşov: Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un stâlp la Teliu

Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier pe raza localităţii braşovene Teliu, după ce, aflat la volanul unei maşini, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor de salvatori la locul accidentului, tânărul şofer era încarcerat, inconştient.

‘La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată. Victima, o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism cranio-facial, era inconştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov de către echipajul SMURD’, a precizat ISU Braşov.

Accidentul a avut loc pe DN10, pe raza localităţii Teliu, iar pe perioada intervenţiei echipelor de salvatori, traficul în zonă s-a desfăşurat dirijat de poliţişti rutieri, a precizat IPJ Braşov.

‘Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului’, a menţionat sursa citată.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks