AcasăStiri generaleGalaţi: Un fost centru de transfuzii va fi transformat în creşă, cu...

Galaţi: Un fost centru de transfuzii va fi transformat în creşă, cu finanţare prin PNRR

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că o creşă nouă va funcţiona în clădirea fostului centru de transfuzii din cartierul Ţiglina 1, finanţarea în valoare de 3 milioane de lei fiind asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), informează, miercuri, Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, este vorba despre proiectul ‘Renovare energetică – Reabilitare imobil strada Saturn nr. 6A – Creşă copii’ pentru care s-a semnat contractul de finanţare în valoare de 3 milioane de lei.

Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizarea sistemelor de climatizare şi ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalaţiei de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice.

De asemenea, au fost aprobate spre finanţare prin PNRR încă trei proiecte, în valoare totală de aproape trei milioane de euro.

Este vorba despre proiectele Renovarea energetică a imobilului din str. Eroilor nr. 28 în valoare de 1.020.143 lei, Renovarea energetică a Grădiniţei cu Program Prelungit Step by Step – în valoare de 3.585.103 lei şi Renovare energetică – Amenajare imobil Str. 1 Decembrie 1918, nr. 25 în valoare de 10.011.344 lei.

Până la această dată, Primăria municipiului Galaţi are aprobate spre finanţare prin PNRR 59 de proiecte în valoare totală de circa 123 de milioane de euro.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks