AcasăStiri generaleIGPR: 482 de sancţiuni aplicate şi 28 de infracţiuni depisatate în urma...

IGPR: 482 de sancţiuni aplicate şi 28 de infracţiuni depisatate în urma acţiunilor pentru siguranţa transporturilor

Poliţiştii de la transporturi au aplicat, în perioada 13-19 ianuarie, 482 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 125.855 de lei, în urma acţiunilor pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţiile de cale ferată, trenurile de călători, porturi şi aeroporturi, precum şi pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite în domeniul transporturilor feroviare, navale şi aeriene.

‘Au fost legitimate 1.668 de persoane, controlate 567 de autovehicule şi efectuate patrule în 192 de staţii şi triaje şi 1.028 de trenuri de călătorie. Au fost depistaţi cinci urmăriţi, verificate 21 de obiective de pază şi şapte agenţi economici’, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, duminică, AGERPRES.

Poliţiştii au constatat 38 de infracţiuni, fiind cercetate 36 de persoane.

De asemenea, au aplicat 482 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 125.855 de lei şi au indisponibilizat 300 de ţigarete, 13 unelte de pescuit, 44 de kilograme de peşte şi 36 de metri cubi de material lemnos.

‘Au fost desfăşurate şi acţiuni care au vizat verificarea respectării legislaţiei privind transportul de persoane în regim de taxi şi rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos, prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi contrabandei cu tutun’, arată sursa citată.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks