AcasăStiri generaleGalaţi: Bărbat arestat preventiv pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără...

Galaţi: Bărbat arestat preventiv pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis

Un bărbat de 39 de ani din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv, după ce a fost depistat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au depistat în trafic un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, domiciliat fără forme legale în satul Costi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vânători, sub influenţa băuturilor alcoolice, având dreptul de a conduce suspendat.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După audieri şi după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului.

Ulterior, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, unde s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks