Acasă55CORECTURĂ la ştirea difuzată luni, la ora 15,52, pe fluxurile Politic şi...

CORECTURĂ la ştirea difuzată luni, la ora 15,52, pe fluxurile Politic şi Transilvania

În ştirea cu titlul ‘Sibiu: Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă anunţă plecarea sa din USR’, difuzată luni, la ora 15,52, pe fluxurile Politic şi Transilvania, ultimele două paragrafe se vor citi corect: ‘Nicu Ştefănuţă este deputat în Parlamentul European din anul 2019. Europarlamentarul este vicepreşedinte al Delegaţiei pentru relaţiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară, al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European şi membru supleant în Comisia pentru Comerţ Internaţional’.

Retransmitem ştirea în forma corectă:

Sibiu, 30 ian /Agerpres/ – Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă (Renew Europe) a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că pleacă din partidul Uniunea Salvaţi România (USR), ‘din motive ce ţin de direcţia actuală a formaţiunii politice’.

‘Am intrat în USR exact acum 6 ani. Zi de zi, am încercat să fac politică altfel, politică bazată pe valori, pe reguli, pe idei. Din păcate, direcţia pe care o are de ani buni conducerea acestui partid este una pentru care eu nu pot gira. Nu am aceeaşi energie, am alte valori. Azi pun punct pentru că trebuie să merg mai departe. Trebuie să lupt pentru oamenii care se uită la mine din Sibiu şi din România’, afirmă eurodeputatul Nicu Ştefănuţă.

El adaugă că este nemulţumit că în partid nu se aude vocea ‘oamenilor inimoşi, principiali, competenţi’.

‘Nu am uitat nicicând ce am spus că vom face, atunci când voi ne-aţi ridicat în 2016, 2017 sau 2019. Voi, care aţi îngheţat pentru principii, ne-aţi trimis în parlamente ca să transmitem vocea voastră răguşită. Să dăm o formă României altfel. Am crezut că atâta timp cât mai sunt oameni buni, lupta nu e pierdută. Şi ei mai sunt cu miile – oameni inimoşi, oameni principiali, oameni competenţi. Din păcate, nu e a lor vocea care se aude, nu e a lor puterea. Acestor oameni le mulţumesc profund’, mai spune Nicu Ştefănuţă, în comunicatul menţionat.

Nicu Ştefănuţă este deputat în Parlamentul European din anul 2019.

Europarlamentarul este vicepreşedinte al Delegaţiei pentru relaţiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară, al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European şi membru supleant în Comisia pentru Comerţ Internaţional. AGERPRES

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks