AcasăPoliticaRaed Arafat l-a primit pe ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Özgür...

Raed Arafat l-a primit pe ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, la sediul DSU: A adresat mulțumiri pentru sprijinul și profesionalismul acordat în mobilizarea rapidă a ajutoarelor oferite Turciei

Șeful DSU, Raed Arafat l-a primit pe ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, iar ambasadorul a adresat mulțumiri pentru sprijinul și profesionalismul acordat în mobilizarea rapidă a ajutoarelor oferite Turciei. 
”Astăzi, am avut deosebita onoare de a primi vizita ambasadorului Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, la DSU, care a adresat mulțumiri pentru sprijinul și profesionalismul acordat în mobilizarea rapidă a ajutoarelor oferite Turciei, după seriile de cutremure din data de 6 februarie.
România continuă să-și onoreze angajamentele internaționale, rămânând un partener solidar statelor care se confruntă cu situații majore de urgență”, a transmis Raed Arafat.

Articolul Raed Arafat l-a primit pe ambasadorul Republicii Turcia în România, E.S. Özgür Kıvanç Altan, la sediul DSU: A adresat mulțumiri pentru sprijinul și profesionalismul acordat în mobilizarea rapidă a ajutoarelor oferite Turciei apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks