AcasăStiri generaleGalaţi: Tânăr drogat şi cu permisul suspendat, depistat la volan de poliţişti

Galaţi: Tânăr drogat şi cu permisul suspendat, depistat la volan de poliţişti

Un tânăr de 21 de ani, din Galaţi, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa drogurilor şi cu permisul suspendat, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi au observat că pe bulevardul Dunărea, din municipiul Galaţi, un autoturism are o deplasare sinuoasă, astfel că au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

Conducătorul auto aflat la volan a refuzat să oprească şi a accelerat, iar, în încercarea de a scăpa de urmăritorii săi, a condus pe mai multe străzi adiacente şi a abandonat autoturismul pe strada Furnaliştilor, în zona unor garaje aflate în acea zonă. A coborât din autovehicul şi a început să fugă, însă a fost ajuns în scurt timp de poliţişti, care l-au imobilizat şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie.

Cel în cauză a fost identificat, fiind vorba de un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din municipiul Galaţi, iar din verificări a rezultat că acesta posedă permis de conducere, însă are dreptul de a conduce suspendat.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a rezultat valoarea pozitivă la consumul de metamfetamină şi amfetamină, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Galaţi, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks