Acasă55Guvernul a alocat 10 milioane de lei pentru activităţile Serviciului de Dezvoltare...

Guvernul a alocat 10 milioane de lei pentru activităţile Serviciului de Dezvoltare Comunitară din cadrul SGG

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, alocarea sumei de 10 milioane lei, în anul 2023, Serviciului de Dezvoltare Comunitară de la Direcţia Dezvoltare Comunitară, Monitorizare Întreprinderi şi Instituţii Publice, instituţie din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Potrivit unui comunicat al Executivului, alocarea s-a făcut în baza unei hotărâri de guvern pentru aprobarea modului de repartizare şi de utilizare parţială a sumelor prevăzute la litera c) şi d) din anexa nr. 3/13/02a la Legea bugetului de stat pe anul 2023 nr.368/2022.

‘Această sumă este destinată finanţării activităţilor de comunicare, informare publică şi promovarea imaginii şi intereselor româneşti peste hotare, precum şi a acţiunilor cu caracter ştiinţific şi social-cultural. În anul 2023, acest serviciu va iniţia, organiza şi finanţa, inclusiv în colaborare cu organizaţii neguvernamentale, proiecte de comunicare şi informare publică având ca scop promovarea imaginii şi susţinerea valorilor şi angajamentelor europene şi euroatlantice, precum şi programe şi acţiuni ce vizează promovarea în rândurile publicului intern şi extern a strategiilor şi proiectelor guvernamentale de interes naţional, în acord cu priorităţile programului de guvernare’, se arată în comunicat.

De asemenea, se are în vedere susţinerea financiară a Programului Oficial de Internship al Guvernului în 2023, ediţia a X-a.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks