AcasăPoliticaSenatorul AUR Sorin Lavric: Sunt mândru de precursorii noștri, fără jertfă nu...

Senatorul AUR Sorin Lavric: Sunt mândru de precursorii noștri, fără jertfă nu există împlinire

Sorin Lavric, președintele Senatului AUR, a participat astăzi, 9 martie 2023, la ceremonia organizată în Piața Presei Libere, la monumentul ‘Aripi’, de cinstire a Deținuților Politici Anticomuniști, scrie r3media.ro.

„Este 9 martie, Ziua Națională a Deținuților Politici Anticomuniști, am participat la ceremonia solemnă și am depus o coroană de flori în numele partidului AUR.

Când privesc aceste aripi, care sugerează alegoric înălțarea la cer a deținuților politici nu pot să nu simt că îmi crește inima și că sunt mândru de precursorii noștri.

Lecția pe care ne-au dat-o deținuții politici este una foarte simplă: dacă vrei să te împlinești, trebuie musai să te sacrifici. Fără jertfă și fără această strivire sub teascul istoriei nu există împlinire și cu atât mai puțin transfigurare spirituală.

Rupeți-vă de comodități, trăiți mai puțin pentru voi și încercați să împărtășiți simbolul spiritual al celor care sunt reprezentați prin acest monument numit ‘Aripi’“, a spus senatorul Sorin Lavric.

Articolul Senatorul AUR Sorin Lavric: Sunt mândru de precursorii noștri, fără jertfă nu există împlinire apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks