AcasăStiri generaleVaslui: Mai mulţi poliţişti au participat la o campanie de donare de...

Vaslui: Mai mulţi poliţişti au participat la o campanie de donare de sânge

Mai mulţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au participat, marţi, la o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad.

‘Poliţiştii au răspuns chemării celor aflaţi în nevoie şi au donat sânge. Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor persoane aflate în suferinţă. Prin exemplul nostru, dorim să încurajăm cât mai mulţi oameni să doneze sânge pentru a salva vieţi, întrucât nevoia de sânge a unităţilor medicale rămâne constantă în această perioadă şi de aceea, este bine să ajutăm dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori’, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Bârlad colectează, testează, procesează şi distribuie sânge spitalelor din judeţele Vaslui şi Iaşi. Conducerea unităţii face constant apeluri către cetăţeni să doneze sânge.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks