AcasăStiri generaleMureş: Doi muncitori răniţi după ce au căzut de pe o schelă,...

Mureş: Doi muncitori răniţi după ce au căzut de pe o schelă, desprinsă parţial de pe un bloc

Doi muncitori au fost răniţi, miercuri, şi au fost transportaţi la spital, după ce au căzut de pe o schelă desprinsă parţial de pe un bloc, la faţa locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

‘Trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Târgu Mureş ce încadrează o autospecială de stingere, o autoscară mecanică de intervenţie şi lucru la înălţimi şi o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă intervin în municipiul Târgu Mureş, strada Aleea Tâmplarilor, pentru acordarea de îngrijiri medicale a doi muncitori căzuţi de pe o schelă culisabilă desprinsă parţial de pe un bloc şi îndepărtarea pericolului de cădere a acesteia. Victimele de sex masculin au fost preluate de echipajul SMURD C1 şi un echipaj medical SAJ şi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, cu suspiciune de multiple fracturi’, se arată în informarea ISU Mureş.

Sursa citată a mai precizat că se acţionează pentru îndepărtarea pericolului de cădere a schelei, care a fost montată pentru efectuarea unor lucrări de izolare termică a blocului. AGERPRES / (AS – autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks