AcasăPoliticaLudovic Orban, Președinte Forța Dreptei: A mai trecut încă o zi în...

Ludovic Orban, Președinte Forța Dreptei: A mai trecut încă o zi în care am pus capul pe pernă senin, liniștit, mulțumit sufletește

Ludovic Orban, Președinte Forța Dreptei scrie joi pe Facebook că a mai trecut încă o zi în care a pus capul pe pernă senin, liniștit, mulțumit sufletește, că acum un an și ceva a făcut ceea ce era firesc să facă, și anume să se rupă complet de impostorii penibili care au preluat ostil conducerea pnl și au transformat partidul într-o adunătură la fel de nefrecventabilă și de nocivă ca adunătura baronilor roșii.
”Mizeria făcută ieri de senatorii pnl este de neiertat. O trădare gravă a oamenilor cinstiți care au ieșit în stradă să protesteze contra OUG 13, a cetățenilor români care au votat pnl și pentru promisiunea de reparare a legilor justiției și a codului penal, pentru promisiunea de susținere a luptei anticorupție.
Faptul că psd a decis să voteze o asemenea ticăloșie nu este o surpriză pentru mine. Am susținut tot timpul că psd, chiar dacă a făcut câteva operații estetice, este la fel de putred ca în vremea lui Dragnea. Celor din psd nu li se pare deloc o enormitate să dea liber la furat, scăpând de închisoare pe cei care fură mai puțin de 250.000 de lei, pentru că ei au fost aproape tot timpul de partea corupților.
Dar faptul că senatorii pnl au putut să comită o asemenea mârșăvie, să inițieze și să voteze un amendament atât de scandalos, arată clar că pnl este aceeași mizerie ca psd. Chiar dacă și-ar da demisia întreaga conducere a pnl, chiar dacă și-ar da demisia din Senat toți senatorii pnl care au votat amendamentul, tot nu ar fi suficient. Niciun om de dreapta cu scaun la cap nu mai poate face greșeala să aibă vreodată încredere în aceste iude.
Proiectul va intra în dezbaterea Camerei Deputaților. Aici suntem și noi, liberalii adevărați, care am rămas consecvenți și care acționăm strict în baza convingerilor liberale și a angajamentelor luate în campania electorală. Vom face tot ce este posibil să împiedicăm adoptarea și intrarea în vigoare a unei asemenea instigări la furt generalizat.
P.S. Pentru că mulți oameni m-au întrebat de ce nu am luat poziție publică contra reșapării OUG 13, vreau să precizez că imediat după votul din Senat am difuzat un comunicat extrem de dur al conducerii Forța Dreptei împotriva nemerniciei făcute de senatorii coaliției. Din păcate, nicio televiziune nu a prezentat poziția noastră. Pentru că actuala coaliție a reinstituit demult cenzura.”, spune Orban.

Articolul Ludovic Orban, Președinte Forța Dreptei: A mai trecut încă o zi în care am pus capul pe pernă senin, liniștit, mulțumit sufletește apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks