AcasăStiri generaleHarghita: Traficul greu a fost restricţionat şi pe DN 13B, Praid-Joseni, din...

Harghita: Traficul greu a fost restricţionat şi pe DN 13B, Praid-Joseni, din cauza ninsorilor abundente

Traficul greu a fost restricţionat şi pe tronsonul Praid-Joseni al drumului naţional DN 13B, începând cu ora 14,00, din cauza ninsorilor abundente care se înregistrează în zonă.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, circulaţia este restricţionată pentru vehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

În Harghita au mai fost instituite, marţi dimineaţă, restricţii de tonaj din cauza ninsorilor pe DN 15, Topliţa-Borsec şi pe DN 13A, Miercurea-Ciuc-Odorheiu Secuiesc, dar acestea au fost ridicate.

Circulaţia pe drumurile din Harghita se desfăşoară în condiţii de iarnă, din cauza căderilor de zăpadă, iar şoferilor li se recomandă să aibă maşinile echipate corespunzător, să aibă suficient combustibil în rezervor şi să conducă prudent.

Judeţul Harghita este vizat de o atenţionare meteo de tip cod portocaliu meteo, până miercuri, la ora 14,00, fiind prognozate ninsori abundente, temporar viscolite şi strat consistent de zăpadă. AGERPRES / (AS – autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks