AcasăStiri generaleHunedoara: Tânăr acuzat de tentativă de omor, după de a atacat cu...

Hunedoara: Tânăr acuzat de tentativă de omor, după de a atacat cu cuţitul angajata unui bar din Petroşani

Tânărul de 21 de ani, care a atacat cu un cuţit angajata unui bar din Petroşani, a fost acuzat de tentativă de omor, fiind reţinut şi depus, marţi, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, în urma analizării cauzei împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei din lovire sau alte violenţe, în tentativă de omor, cauza fiind declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru continuarea urmăririi penale.

‘În urma probatoriului administrat de către poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de cel bănuit de comiterea faptei, tânărul fiind depus sub escortă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând ca procurorul de caz să dispună, în continuare, măsurile şi propunerile legale raportate la starea de fapt, situaţia medicală a tânărului şi gradul de pericol social al faptei săvârşite’, a precizat sursa citată.

O femeie de 30 de ani, din Petroşani, a suferit răni la mâna stângă şi la piciorul drept după ce, luni, fost atacată cu un cuţit, de tânărul de 21 de ani, victima aflându-se la muncă, într-un bar din localitate. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar după acordarea îngrijirilor medicale necesare a refuzat internarea.

Agresorul victimei a fost internat, iniţial, la o unitate medicală de psihiatrie.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks