AcasăStiri generaleTrupa Haelos va concerta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa Haelos va concerta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa Haelos va concerta în deschiderea concertului Depeche Mode care va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 26 iulie, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Formaţia se va alătura turneului mondial ‘Memento Mori’, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani.

Turneul ‘Memento Mori’ vine după lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

‘Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinşi că el asta şi-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificaţie aparte’, declara Martin Gore despre ‘Memento Mori’.

‘Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live’, a spus şi Dave Gahan.

Haelos este formată din Lotti Bernardout, Dom Goldsmith şi Daniel Vildosola. Trupa s-a înfiinţat la sfârşitul lui 2014 şi abia în 2020 a devenit independentă, când a avut libertatea de a-şi permite să nu se grăbească, se arată în comunicat.

‘Toate piesele lor par să cartografieze lunga călătorie de la disperare la alinare, de la stres la refugiu. Pe scurt, întreaga dinamică a vieţii urbane. Fiecare piesă pe care Haelos o compune sună ca un ritual, ca un proces de a gestiona momentele dificile; piesele lor ne aduc aminte de aceleaşi străzi pustii din zori de zi înconjurate de muzica celor de la Massive Attack, Portishead sau a altor artişti din zona muzicală electronică ce şi-au petrecut anii ’90 găsind catharsisul după perioada de rave’, se precizează în comunicat.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Bucureşti sunt disponibile la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului şi include respectarea tuturor restricţiilor şi ale posibilelor condiţii suplimentare impuse de autorităţile locale înainte de eveniment şi în timpul desfăşurării evenimentului.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks