AcasăStiri generaleBrăila: Concurs de folclor, concerte şi expoziţii de flori şi dulciuri la...

Brăila: Concurs de folclor, concerte şi expoziţii de flori şi dulciuri la Festivalul Florilor de Primăvară

Festivalul Florilor de Primăvară se va desfăşura anul acesta pe parcursul a trei zile, de vineri până duminică, în Parcul Monument din Brăila şi va cuprinde un concurs de folclor, concerte de muzică populară şi expoziţii cu vânzare de flori şi dulciuri, potrivit informaţiilor furnizate de organizatorul evenimentului, Primăria municipiului.

Manifestările se deschid vineri cu un program artistic de muzică şi dansuri populare, iar sâmbătă va fi organizat Concursul interjudeţean de folclor ‘Florile Bărăganului’.

Pe perioada desfăşurării evenimentului vor avea loc manifestări cultural-artistice susţinute de elevi ai Şcolii Populare de Artă ‘Vespasian Lungu’, ai Liceului de Arte ‘Hariclea Darclee’, Palatului Copiilor şi ansambluri artistice ale Casei de Cultură a municipiului Brăila.

Festivalul Florilor de Primăvară se organizează în perioadă 21-23 aprilie, timp în care brăilenii se vor bucura de florile primăverii, pe care le vor putea achiziţiona de la standurile special amenajate, vor asista la spectacolele de muzică uşoară şi populară şi vor putea cumpăra dulciuri şi produse apicole.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks