Acasă55Ciucă, întâlnire cu mitropolitul Teofan: A fost un prilej de reflecţie şi...

Ciucă, întâlnire cu mitropolitul Teofan: A fost un prilej de reflecţie şi consultare asupra unor proiecte

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, marţi, la Iaşi, cu Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, arhiepiscop al Iaşilor şi mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, ocazie cu care a discutat despre proiecte care răspund nevoilor comunităţii locale, cum este viitorul Ansamblu Mitropolitan, care va include şi spaţii de învăţământ.

”Popas binecuvântat, astăzi, la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, unde m-am bucurat de prezenţa şi harul Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, arhiepiscop al Iaşilor şi Mitropolit al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. A fost un bun prilej de reflecţie şi consultare, totodată, asupra unor proiecte care răspund nevoilor comunităţii locale, cum este viitorul Ansamblu Mitropolitan din Iaşi, care va include şi spaţii de învăţământ”, a afirmat Ciucă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Şeful Guvernului a mai arătat că ”preocuparea pentru oameni este parte a învăţăturilor creştine, fibră a poporului român, care a avut înţelepciunea şi priceperea să aibă grija aproapelui şi să cultive din generaţie în generaţie spiritul solidarităţii”.

Premierul Ciucă a efectuat marţi o vizită în judeţul Iaşi.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks