AcasăStiri generaleDIICOT Mehedinţi: Persoană arestată preventiv pentru trafic de cocaină şi canabis

DIICOT Mehedinţi: Persoană arestată preventiv pentru trafic de cocaină şi canabis

O persoană a fost arestată preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce în urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate 40 de grame de canabis, 15 grame de substanţă albă, precum şi sume de bani, informează un comunicat transmis sâmbătă de DIICOT.

În cursul zilei de joi, procurorii DIICOT Mehedinţi au dispus reţinerea inculpatului şi măsura controlului judiciar faţă de alţi doi inculpaţi, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu.

Potrivit sursei citate, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, diverse cantităţi de cocaină şi canabis consumatorilor din judeţul Mehedinţi.

‘Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate sumele de 23.500 lei şi 3.680 euro, 40 de grame de canabis şi 15 grame de substanţă albă, 5 telefoane mobile, un DVR, 2 grindere, recipiente purtătoare de urme de materie vegetală sau substanţă albă şi o arbaletă. În cursul zilei de 28.04.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile’, precizează DIICOT.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi jandarmilor din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Craiova şi Timişoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks