AcasăStiri generaleDâmboviţa: Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat de...

Dâmboviţa: Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat de la ore şi nu a revenit în centrul de plasament

O minoră în vârstă de 13 ani este dată dispărută după ce a plecat de la ore de la o şcoală din Găeşti şi nu a revenit la centrul de plasament unde era beneficiară, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

‘La data de 2 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Petre Paraschiva, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la o unitate de învăţământ, din Găeşti, fără a mai reveni în centrul de plasament, unde era beneficiară’, precizează informarea IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, la data plecării, fata purta un hanorac de culoare mov, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă. Poliţia face publice şi semnalmentele fetei: aproximativ 1,52 metri, greutate 60 de kilograme, păr şaten, ochi căprui.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES / (A – autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks