AcasăPoliticaGrațiela Gavrilescu (PUSL): “Presa- câinele de pază al democrației” este sintagma care,...

Grațiela Gavrilescu (PUSL): “Presa- câinele de pază al democrației” este sintagma care, în România pre și post-comunistă, și-a dovedit valabilitatea cu supra-măsură!

Deputata Grațiela Gavrilescu (PUSL) afirmă miercuri că “Presa- câinele de pază al democrației” este sintagma care, în România pre și post-comunistă, și-a dovedit valabilitatea cu supra-măsură!
”3 Mai- Ziua Mondială a Libertății Presei
“Presa- câinele de pază al democrației” este sintagma care, în România pre și post-comunistă, și-a dovedit valabilitatea cu supra-măsură!
Abuzuri, ilegalități, încălcări ale drepturilor omului, pe care nu au reușit sau nu au dorit să le scoată la iveală instituțiile îndrituite ale statului, au reușit… pentru că au și dorit să o facă ei, jurnaliștii care și-au respectat profesia.
Și chiar dacă nu trăim într-o societate utopică iar libertatea presei are și ea anumite limite (obiective și subiective), atâta timp cât ei, jurnaliștii, vor pune mai presus de interesele economice ale angajatorilor deontologia profesiei și vor avea curajul să invoce clauza de conștiință în apărarea propriilor opinii, PRESA VA RĂMÂNE A PATRA PUTERE ÎN STAT!
Lor, acestor apărători ai democrației autentice, care au puterea să se împotrivească manipulărilor și presiunilor, le spun, din suflet:
Curaj!
Mergeți mai departe!
La mulți ani!”, spune Grațiela Gavrilescu.

Articolul Grațiela Gavrilescu (PUSL): “Presa- câinele de pază al democrației” este sintagma care, în România pre și post-comunistă, și-a dovedit valabilitatea cu supra-măsură! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks