AcasăStiri generaleBraşov: Bărbat arestat pentru tâlhărie; şi-a ameninţat victima cu moartea, cu un...

Braşov: Bărbat arestat pentru tâlhărie; şi-a ameninţat victima cu moartea, cu un cuţit de vânătoare

Un bărbat din Braşov a fost arestat, după ce, împreună cu alt bărbat, ar fi ameninţat cu moartea o persoană, în apartamentul acesteia, sustrăgându-i bunuri în valoare de aproximativ 16.000 de lei, a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

‘Astăzi, 3 mai 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 2.05.2023, în jurul orei 01:00, două persoane de sex masculin au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în apartamentul apartamentului persoanei vătămate, situat în cartierul Tractorul din municipiul Braşov, unde au ameninţat-o pe aceasta din urmă cu moartea, fapt ce a determinat-o să deschidă fereastra dormitorului şi să se retragă pe pervazul exterior al imobilului. În continuare, una dintre cele două persoane a scos un cuţit de vânătoare la vedere, s-a deplasat către fereastra locuinţei, a ameninţat-o pe persoana vătămată cu moartea şi i-a cerut să revină în casă, ameninţându-o totodată că îi va sustrage toate bunurile. După ce persoana vătămată a refuzat, cei doi suspecţi i-au sustras din locuinţă trei telefoane mobile, un lanţ de aur şi o arbaletă, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei’, se arată în comunicatul citat.

Unul dintre cei doi bărbaţi bănuiţi de această faptă a fost reţinut şi ulterior arestat, în legătură cu celălalt desfăşurându-se în continuare cercetări, a menţionat sursa citată. AGERPRES / (AS – autor: Diana Dumitru, editor: Antonia Niţă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks