AcasăStiri generaleDolj: Tânăr fără permis, reţinut pentru cinci infracţiuni la regimul circulaţiei

Dolj: Tânăr fără permis, reţinut pentru cinci infracţiuni la regimul circulaţiei

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Gorj, a fost reţinut pentru 24 de pre de poliţiştii din Craiova pentru comiterea a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis şi a două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit IPJ Dolj, acesta a fost depistat în iulie 2022 în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova deşi avea dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, în februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai din localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Totodată, în cursul zilei de 02 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat iarăşi pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlteni, din municipiul Craiova, având o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul are dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks