AcasăStiri generaleVâlcea: Bărbat reţinut după ce, băut fiind, şi-ar fi agresat concubina şi...

Vâlcea: Bărbat reţinut după ce, băut fiind, şi-ar fi agresat concubina şi i-ar fi furat maşina

Un bărbat de 61 de ani din comuna Pesceana a fost reţinut după ce şi-ar fi agresat fizic concubina şi i-ar fi furat maşina, fiind prins de poliţişti băut la volan în timp ce se îndrepta spre municipiul Drăgăşani, au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, cea care a alertat autorităţile a fost chiar concubina agresată, bărbatul fiind reperat în scurt timp, pe un drum judeţean dintr-o comună învecinată.

‘Vineri, 5 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Suteşti au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Pesceana, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, în vârstă de 61 de ani. Tot acesta, i-ar fi distrus telefonul mobil şi i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală, cu care ar fi plecat spre municipiul Drăgăşani. La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 677 A, în localitatea Glăvile, sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valorea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii concentraţiei alcoolice în organism’, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, care i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, violenţă în familie, furt, ameninţare şi distrugere. El a fost prezentat instanţei, care a decis cercetarea lui sub control judiciar. AGERPRES / (AS – autor: Ramona Dincă, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks