AcasăStiri generaleDâmboviţa: Festivalul de teatru 'Babel', între 3-11 iunie; tema din acest...

Dâmboviţa: Festivalul de teatru ‘Babel’, între 3-11 iunie; tema din acest an este ‘forme’

Festivalul Artelor Spectacolului ‘Babel’ se va desfăşura în perioada 3-11 iunie la Târgovişte, iar tema acestui an va fi ‘forme’.

La ediţia din acest an a festivalului participă trupe din România şi din Italia, Franţa, Belgia, Polonia, Scoţia, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria.

‘Scopul Festivalului ‘Babel’ este acela de a facilita schimbul intercultural, dezvoltarea de audienţe noi, dezvoltarea de abordări inter/multidisciplinare, susţinerea dialogului şi a mobilităţii culturale naţionale şi internaţionale (…). Publicul Festivalului ‘Babel’ este alcătuit în straturi: de vârstă, de cultură, de afinităţi, de aceea şi noi venim cu straturi ale festivalului: spectacole şi concerte de stradă, teatru experimental, cercetare estetică, sperând să producem o mulţumire generală. Considerăm că Festivalul ‘Babel’ este un cocktail alcătuit din substanţe şi culori diferite, care, amestecate, produc un elixir inconfundabil’, se arată într-o informare remisă marţi de Teatrul Tony Bulandra Târgovişte.

Organizator al Festivalului ‘Babel’ este Teatrul Tony Bulandra, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Târgovişte.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks