AcasăPoliticaCristoiu: Ciolacu „este aproape să-și termine fardarea și rujarea progresistă” pentru a...

Cristoiu: Ciolacu „este aproape să-și termine fardarea și rujarea progresistă” pentru a fi credibil la Bruxelles

Jurnalistul Ion Cristoiu a spus, în ediția de luni a podcastului ”România lui Cristache” de la evz.ro, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, „este aproape să-și termine fardarea și rujarea progresistă” pentru a fi credibil la Bruxelles.

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care a fost întrebat de realizator cum îşi explică embargoul televiziunilor asupra mitingului şi marşului de sâmbătă al AUR şi cine a provocat această „blocadă” media”.

„Răspunsul e unul simplu, cei care au interesul ca AUR să crească. E vorba de SRI și servicii care au interes din mai multe motive. Este prea mare mobilizarea, au interes pentru că au nevoie de un dușman, AUR nu este un dușman real și atunci faci un monstru chiar dacă el nu e. La un moment dat îl dezumfli, e un mare interes. Hai să luăm PSD, Ciolacu este aproape să-și termine fardarea și rujarea progresistă, el are nevoie ca să fie credibil la Bruxelles și la Înalta Poartă, trebuie să lași în presă ideea că acolo este jale mare cu AUR. AUR nu are nimic, n-au teoreticieni, n-au ideologie. AUR este umflat doar. Ați văzut vreodată un partid fascist la lucru, vă sperie George Simion? Codreanu speria. Dacă ar fi pericol pentru democrație aș fi remarcat. Electoratul se duce automat către AUR că simte nevoia să dea cu votul în cineva, oamenii s-au dus la demonstrație pentru că ei au legitimat acest partid ca singurul de opoziție, în acest moment românii nu ies ei în stradă dar se bucură când văd pe cineva. Văd pe de-o parte singurul partid care face ceva, orice. El s-a născut în pandemie”, a arătat Cristoiu.

În diferite ocazii, jurnalistul Ion Cristoiu a spus că Marcel Ciolacu este în stare să facă absolut orice compromis pentru a fi în „graţiile” lui Iohannis, iar acesta să-l numească premier la rotativa guvernamentală de la finele lui mai.

Articolul Cristoiu: Ciolacu „este aproape să-și termine fardarea și rujarea progresistă” pentru a fi credibil la Bruxelles apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks