AcasăStiri generaleBotoşani: Bărbat din R.Moldova, căutat de şase ani pentru contrabandă, depistat la...

Botoşani: Bărbat din R.Moldova, căutat de şase ani pentru contrabandă, depistat la graniţă

Un bărbat din Republica Moldova, care era căutat de şase ani pentru contrabandă şi conducere fără permis, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

‘La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile române, la data de 16 decembrie 2016, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiunilor de contrabandă şi conducere fără permis’, precizează STPF.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks