AcasăPoliticaRadu Cristescu (PSD): Participarea României la Eurovision, o „umilinţă” de 400.000 euro...

Radu Cristescu (PSD): Participarea României la Eurovision, o „umilinţă” de 400.000 euro din banii cetăţenilor

Deputatul PSD Radu Cristescu scrie, pe Facebook, că „umilinţa” de la Eurovison a costat bugetul TVR 400.000 euro, bani din buzunarele românilor.

„Umilința de la Eurovision a costat contribuabililii români aproape 400.000 de euro, din bugetul unei instituții, TVR, veșnic falite și veșnic salvate de stat. Ar fi interesant de aflat lista completă a băieților deștepți care au supt din felia Eurovision, muncind – nu-i așa? – pentru onoarea României la Liverpool. Te și întrebi cum e să ai la TVR un șef cu nume de pasăre cîntătoare, iar la concurs să trimiți un păsăroi afon? Una peste alta, aventura Eurovision 2023 mi se pare o mare iresponsabilitate, dat fiind că din banii ăia făceau Iohannișii un drum pînă la Sharm-el-Sheikh, dacă nu chiar și retur. Data viitoare, cînd mai tocați banii românilor, gîndiți-vă mai bine care sunt adevăratele priorități ale țării…”, a scris Cristescu.

Articolul Radu Cristescu (PSD): Participarea României la Eurovision, o „umilinţă” de 400.000 euro din banii cetăţenilor apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks