Acasă55Simion: Luni trebuia să fie 'Ora Guvernului' cu Virgil Popescu; programul s-a...

Simion: Luni trebuia să fie ‘Ora Guvernului’ cu Virgil Popescu; programul s-a modificat şi este zi liberă

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat că programul Camerei Deputaţilor a fost modificat sâmbătă, iar în loc ca luni să aibă loc ‘Ora Guvernului’ cu ministrul Virgil Popescu este zi liberă.

‘Suntem astăzi în Palatul Parlamentului unde grupul AUR de la Camera Deputaţilor îl chemase pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, la ‘Ora Guvernului’. Era în programul săptămânii trecute, vinerea trecută, programul de astăzi, de luni, era cu Virgil Popescu chemat la ‘Ora Guvernului’. Sâmbătă s-a modificat programul Camerei Deputaţilor cu zi liberă astăzi, datorită Rusaliilor la credincioşii romano-catolici. Nu este posibil aşa ceva. Partidele din actuala coaliţie erau pregătite pentru rotativă şi, probabil, au spus că Virgil Popescu oricum nu va mai fi ministru în exerciţiu la momentul respectiv’, a spus Simion într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că cererea grupului AUR cu privire la invitarea lui Virgil Popescu pentru luni la ‘Ora Guvernului’ a fost aprobată în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

‘Astăzi, este după cum vedeţi, zi liberă pentru toţi parlamentarii în Parlamentul României pentru că sunt Rusaliile la catolici. Probabil ăsta este răspunsul de mulţumire al Guvernului României faţă de atitudinea preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, care a inventat nişte ţinuturi în ţara noastră, nişte imnuri pentru acele ţinuturi şi are o atitudine de parcă România este o ţară fără conducere. Se pare că aşa este’, a menţionat George Simion. AGERPRES(A- autor: Dana Piciu, editor: Mihai Simionescu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks