Acasă55Gorghiu cere Primăriei Sectorului 5 să ridice din faţa Senatului un panou...

Gorghiu cere Primăriei Sectorului 5 să ridice din faţa Senatului un panou publicitar pentru pariuri sportive

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a solicitat, luni, Primăriei Sectorului 5 să ridice din faţa Senatului un panou publicitar al unei firme de pariuri sportive.

‘Cer Primăriei Sectorului 5 ca, în următoarele 24 de ore, să ia din faţa Senatului acest panou ostentativ! Intrarea principală a Senatului, A1, este cea prin care sute de copii intră zilnic. Chiar azi, când am ajuns, erau 100 de copii pe treptele Senatului. Pe 1 iunie vor veni aici mii de copii. N-aş vrea ca aceştia să vadă această reclamă. Jocurile de noroc/păcănelele dau o dependenţă absolut catastrofală pentru tineri. Am văzut unde poate duce şi câtă suferinţă poate genera. Cer administraţiei locale să rezolve această problemă!’, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Senatul a adoptat pe 13 martie, în calitate de primă cameră sesizată, un proiect de lege care vizează modificarea OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, prin care spaţiile destinate jocurilor de noroc sunt interzise pe o distanţă de 300 de metri faţă de şcoli şi locuri de joacă. Proiectul a fost transmis Camerei Deputaţilor, for decizional în acest caz.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks