AcasăStiri generaleGalaţi: Bărbat reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp...

Galaţi: Bărbat reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura bunuri dintr-o magazie

Un bărbat de 60 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura bunuri dintr-o magazie situată în curtea unei restaurant, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţişti Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au depistat în flagrant delict un bărbat de 60 de ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-o magazie, situată în curtea unei restaurant, aflat în apropierea intersecţiei dintre DN 25 şi DN 25A, la ieşirea din localitatea Hanu Conachi.

Bărbatul avea asupra sa doi saci de rafie în care se aflau scule electrice şi de bricolaj, care fuseseră depozitate în acel spaţiu de angajaţii societăţii comerciale care administrează acest restaurant.

În urma audierilor şi administrării materialului probator în dosarul penal întocmit pentru furt calificat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 60 de ani, iar ulterior, după prezentarea la Judecătoria Lieşti, s-a luat măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks