AcasăStiri generaleNeamţ: Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN...

Neamţ: Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 15, la Alexandru cel Bun

Două persoane în vârstă de 73, respectiv, 75 de ani au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 15, în localitatea Alexandru cel Bun, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate un autoturism în care se aflau cele două victime şi o autocisternă în care se afla doar şoferul.

‘Până la sosirea forţelor de intervenţie, femeia în vârstă de 73 ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanţii la trafic. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ.

‘În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat în vârstă de 75 ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM şi transportat la UPU Piatra-Neamţ’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Potrivit IPJ Neamţ, vinovat de producerea accidentului este şoferul în vârstă de 75 ani.

‘Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 75 ani, conducea un autoturism din direcţia Piatra-Neamţ spre oraşul Bicaz, ar fi efectuat o manevră de întoarcere a autoturismului spre Piatra-Neamţ, fiind surprins şi accidentat, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, de o autocisternă condusă de un tânăr în vârstă de 28 ani, din judeţul Bacău’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks