AcasăPoliticaOana Marciana Özmen (PNL): Dezvoltarea sectorului energetic autohton depinde de crearea unei...

Oana Marciana Özmen (PNL): Dezvoltarea sectorului energetic autohton depinde de crearea unei pieţe de hidrogen robuste, iar, la nivel regional, România beneficiază de mai multe avantaje majore

Deputata PNL Oana Marciana Özmen declară că dezvoltarea sectorului energetic autohton depinde de crearea unei pieţe de hidrogen robuste, iar, la nivel regional, România beneficiază de mai multe avantaje majore. 
  • ”În calitate de inițiator al Propunerii legislative privind integrarea hidrogenului din surse regenerabile și cu emisii reduse de carbon în sectoarele industriei și transporturilor, am participat la ședința Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare, în cadrul căreia am susținut proiectul”, afirmă deputata PNL.

Dezvoltarea sectorului energetic autohton depinde de crearea unei pieţe de hidrogen robuste, iar, la nivel regional, România beneficiază de mai multe avantaje majore care reprezintă garanţia succesului utilizării hidrogenului curat, precum capacitatea de producere a energiei regenerabile la costuri competitive în comparaţie cu Europa Centrală şi de Est şi prezenţa unui număr mare de consumatori industriali şi sectoare care pot valorifica hidrogenul produs.

Propunerea legislativă a primit avizul pozitiv al comisiei. Le mulțumesc domului Președinte Costel Neculai Dunava și celorlalți colegi din comisie pentru susținerea proiectului”, a transmis deputata.

Articolul Oana Marciana Özmen (PNL): Dezvoltarea sectorului energetic autohton depinde de crearea unei pieţe de hidrogen robuste, iar, la nivel regional, România beneficiază de mai multe avantaje majore apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks