AcasăStiri generaleGorj: Aproximativ 130 de sancţiuni, de peste 66.000 de lei, aplicate de...

Gorj: Aproximativ 130 de sancţiuni, de peste 66.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Aproximativ 130 de sancţiuni în valoare de peste 66.000 de lei au fost aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore în urma nerespectării prevederilor legale privind deplasarea pe drumurile publice, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii gorjeni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, impunerea respectării legislaţiei rutiere şi prevenirea accidentelor de circulaţie. În acest interval, poliţiştii din mediul urban şi rural au intervenit la 60 de evenimente, dintre care 47 semnalate prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

‘Poliţiştii au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule asupra respectării prevederilor legale atunci când se deplasează pe drumurile publice. Au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind 66.000 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare’, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În intervalul menţionat nu au fost înregistrate evenimente rutiere grave. AGERPRES / (AS – autor: Irina Poenaru, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks