AcasăPoliticaSorin Grindeanu, ministrul propus la Transporturi: TAROM-ul trebuie să facă anumite reorganizări,...

Sorin Grindeanu, ministrul propus la Transporturi: TAROM-ul trebuie să facă anumite reorganizări, care înseamnă și această componentă de restructurare

Miniștrii propuși ai premierului desemnat Marcel Ciolacu au fost audiați în comisiile de specialitate. Sorin Grindeanu a făcut declarații despre situația de la TAROM, după votul din comisie. „O companie de mărimea TAROM-ului trebuie să aibă peste 90% din personal – personal de bord. Nu vedeți acest procent în acest moment, la TAROM”, a spus el, potrivit Știrile TVR. 

Sorin Grindeanu: Cu toată părerea de rău, TAROM-ul trebuie să facă anumite reorganizări, care înseamnă și această componentă de restructurare. O companie de mărimea TAROM-ului trebuie să aibă peste 90% din personal, sau în jur de 90% trebuie să fie personal de bord. Nu vedeți acest procent în acest moment, la TAROM. Sunt anumite componente pe care, dacă vrem să salvăm această companie, trebuie să le atingem, cu toată părerea de rău.

Articolul Sorin Grindeanu, ministrul propus la Transporturi: TAROM-ul trebuie să facă anumite reorganizări, care înseamnă și această componentă de restructurare apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks