AcasăStiri generaleSatu Mare: Bărbaţi reţinuţi după ce au furat materiale de construcţii de...

Satu Mare: Bărbaţi reţinuţi după ce au furat materiale de construcţii de pe un şantier

Doi bărbaţi din judeţul Satu Mare au fost reţinuţi după ce au furat mai multe materiale de construcţie de pe un şantier din municipiul Carei, în urma unor percheziţii fiind depistată şi o substanţă cristalină albă, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

‘În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că trei bărbaţi, de 33, 38 şi 45 de ani, toţi din Carei, ar fi sustras de pe un şantier al unei clădiri situate în municipiu, mai multe materiale de construcţie, cauzând un prejudiciu de 18.000 de lei. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Satu Mare şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, au efectuat trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din materialele sustrase, precum şi o substanţă cristalină de culoare albă, care a fost predată poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare. În urma administrării materialului probator în cauză, faţă de cei doi bărbaţi, de 38 şi 45 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi la Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare’, precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub directa îndrumare şi supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei. AGERPRES / (AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks