AcasăStiri generaleCaraş-Severin: Trei persoane rănite într-un accident pe DN 6, între Topleţ şi...

Caraş-Severin: Trei persoane rănite într-un accident pe DN 6, între Topleţ şi Băile Herculane

Trei persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri pe drumul naţional DN 6, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, toate victimele fiind transportate la spitalul din Orşova pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, din primele cercetări s-a stabilit că o femeie de 40 de ani, din Mehadia, care conducea un autoturism spre Orşova, pe un carosabil umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Maşina a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din direcţia opusă, la volan fiind un bărbat de 52 de ani, din Topleţ.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 52 de ani şi a unui pasager din maşina sa, precum şi a unui pasager care se afla pe bancheta din spate a vehiculului condus de femeia de 40 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. AGERPRES / (AS – autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks