AcasăStiri generaleVrancea: Şase persoane conduse la audieri după percheziţii într-un dosar de trafic...

Vrancea: Şase persoane conduse la audieri după percheziţii într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Şase persoane au fost conduse la audieri, vineri, în urma unor percheziţii domiciliare într-un dosar privind traficul de droguri de mare risc, a informat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea.

‘La data de 23.06.2023, procurorii DIICOT Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au pus în aplicare opt mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Vrancea, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. În cadrul acţiunii, un suspect a fost prins în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de aproximativ patru grame cocaină. Şase persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT Vrancea’, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, din cercetări a reieşit că, de la începutul anului şi până în prezent, persoanele în cauză ar fi procurat, stocat şi distribuit, în mod direct şi indirect, droguri de mare risc în judeţul Vrancea.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 93 de comprimate MDMA, cantităţile de 10 grame cocaină şi cinci grame MDMA pulbere, patru cântare electronice de mare precizie, mai multe obiecte ce prezentau urme de substanţă albă, patru telefoane mobile şi suma de 2.500 lei.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Vrancea şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks