AcasăStiri generaleParlament - modificare regulament/Simion: Adoptaţi aceste reguli cu intervenţii de 10 secunde,...

Parlament – modificare regulament/Simion: Adoptaţi aceste reguli cu intervenţii de 10 secunde, cu oprirea live-urilor şi o să obţineţi efectul invers

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a transmis marţi, în plenul reunit al Parlamentului, că adoptarea unor noi reguli de regulament privind intervenţii de 10 secunde, interzicerea live-urilor şi a pancartelor va avea un rezultat ‘invers’ faţă de cel aşteptat.

‘Dacă dumneavoastră consideraţi că o să ne opriţi că cenzurându-ne, (…) prin măsuri nedemocratice, vă înşelaţi. Adoptaţi aceste reguli cu intervenţii de 10 secunde, cu oprirea live-urilor şi cu oprirea pancartelor şi o să obţineţi rezultatul invers, ca de multe alteori în ultimii doi ani’, a declarat Simion.

El l-a criticat pe deputatul Gheorghe Şimon, preşedintele Comisiei pentru regulament, susţinând că în şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor, deşi nu a fost prezent, avea cartela introdusă într-unul dintre aparate.

‘Vreţi să introduceţi această regulă şi la şedinţele comune ale Camerei Deputaţilor şi ale Senatului, vreţi să opriţi live-urile, vreţi să opriţi pancartele, bannerele discreţionar şi, ca să prindă totul aşa o formă de legalitate, aţi introdus chestiunea cu votul pe cartelă ieri în şedinţa Camerei Deputaţilor. Onoratul coleg respectabil, cred că e la a patra sau a cincea legislatură, nu ştiu, a fost şi ministru domnul Gheorghe Şimon, avea cartela introdusă într-unul din aparate, deşi nu a fost prezent în Camera Deputaţilor. Ce e strigător la cer e altceva, domnul Şimon este chiar preşedintele Comisiei de regulament’, a afirmat liderul AUR.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks