AcasăStiri generaleOlt: Tânăr reţinut pentru act sexual cu o fată în vârstă de...

Olt: Tânăr reţinut pentru act sexual cu o fată în vârstă de 12 ani

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată în vârstă de 12 ani din comuna Dobroteasa, a fost reţinut de poliţişti, el fiind cercetat pentru act sexual cu un minor, au transmis, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Conform sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi de către tatăl fetei, cercetările fiind efectuate de Secţia de Poliţie Rurală Verguleasa, sub supravegherea unor procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

‘În fapt, la data de 27 iunie 2023, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Verguleasa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Dobroteasa, judeţul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea de măsuri legale’, a transmis IPJ.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks