AcasăStiri generaleCaraş-Severin: Cinci persoane, între care trei minori, victime ale unui accident pe...

Caraş-Severin: Cinci persoane, între care trei minori, victime ale unui accident pe DN6, la Bucoşniţa

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la spital cu un elicopter SMURD, în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă, pe DN6, pe raza localităţii Bucoşnita şi în care au fost implicate un autotren, un microbuz şi un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, în accident au fost implicate nouă persoane, dintre care cinci au avut nevoie de ajutor medical, între acestea numărându-se şi trei minori.

Elicopterul SMURD l-a preluat pe şoferul autotrenului, în vederea transportării bărbatului la un spital din Timişoara. Alte două victime, un adult şi un minor, au fost transportate la UPU Caransebeş de maşinile Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Caransebeş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. De asemenea, au fost direcţionate la caz două echipaje ale SAJ Caraş-Severin şi un elicopter SMURD.

Nu au fost victime încarcerate.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks