AcasăStiri generaleSuceava: 12 persoane reţinute într-o zi de poliţişti, în cadrul acţiunii 'Blocada'

Suceava: 12 persoane reţinute într-o zi de poliţişti, în cadrul acţiunii ‘Blocada’

Un număr de 12 persoane au fost reţinute într-o zi de poliţişti, în cadrul acţiunii ”Blocada”, pentru comiterea a diverse infracţiuni, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, acţiunea de miercuri s-a concentrat pe linie judiciară, fiind prioritizate cauzele penale aflate în lucru vizând sesizări ale unor infracţiuni contra persoanei, contra patrimoniului, dar şi înşelăciuni judiciare.

Peste 120 de poliţişti au fost angrenaţi în activităţile de cercetare penală complexe, asigurându-se material probator, fiind efectuate investigaţii, audieri de persoane, activităţi criminalistice, fiind puse în executare mandate de aducere şi de percheziţie domiciliară şi desfăşurate acte procedurale în cauze penale.

Cele 12 persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, fapte cu violenţă, înşelăciuni prin metoda accidentul, au fost reţinute pentru 24 de ore de către poliţiştii judiciarişti, ajungând în arestul IPJ Suceava, dar şi în centrele de reţinere şi arestare preventivă din judeţele învecinate.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks