AcasăStiri generaleSuceava: Tânăr depistat în trafic cu ţigări de contrabandă, reţinut de poliţişti

Suceava: Tânăr depistat în trafic cu ţigări de contrabandă, reţinut de poliţişti

Un tânăr din localitatea Straja a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost depistat în trafic, pe raza comunei Suceviţa, transportând câteva sute de cartuşe de ţigări de contrabandă, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, joi, la orele 23:30, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea ce executa serviciul de patrulare pe DN 17A, în comuna Suceviţa, a oprit pentru control un autoturism Dacia Logan MCV ce se deplasa dinspre centru comunei Marginea spre comuna Suceviţa.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Straja.

Fiindu-i solicitate documentele, acesta a declarat faptul că nu are asupra sa niciun document, dar fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce valabil.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, într-un compartiment special amenajat între locul destinat pasagerilor din faţă şi compartimentul destinat transport marfă, au fost identificate mai multe cartuşe cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

S-a procedat la inventarierea cantităţilor şi a rezultat cantitatea de 99.800 de bucăţi ţigarete, toată marfa fiind confiscată.

De asemenea, vehiculul folosit la transportul mărfii de contrabandă a fost indisponibilizat.

Faţă de şofer s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks